Tancar
UWL-CATALUNYA

UWL-CATALUNYA
logo_uwl_cat
@OFFICIAL.UWL.FANPAGE

@OFFICIAL.UWL.FANPAGE

@OFFICIAL.UWL.FANPAGE

OFFICIAL.UWL.FANPAGE, 2018 Facebook [fotografia]. Consultat des de: <https://www.facebook.com/OFFICIAL.UWL.FANPAGE/> [últim accés 4 abril 2018].

back

UWL-CATALUNYA

El primer camp oficial de Ultimate Woodsball League -UWL- de Catalunya

Cal dir que també és el primer d'introduir expressament camps de woodsball a catalunya (ia tot Espanya)

taca paintball Ultimate Woodsball League a Catalunya
taca paintball Ultimate Woodsball League en españa
taca paintball woodsball a catalunya
back

ULTIMATE WOODSBALL LEAGUE
(UWL)

girar el mòbil

Que és 'Ultimate Woodsball League'?

logo_uwl_catActualment el UWL és la competició de paintball en la modalitat de woodsball més generalitzada internacionalment.
És una modalitat de paintball de caràcter competitiu que es disputa al bosc. És una modalitat on s'enfronten equips de a 5 vs 5 o 10 vs 10 jugadors. La UWL adquireix les millors parts del paintball de torneig 'Speedball' i les porta al bosc a l'entorn de l'escenari, permetent registrar i classificar les puntuacions de cada equip i d'aquesta manera poder jugar a nivell mundial.

Quin és l'objectiu de l'encontre

L'objectiu és obtenir la major quantitat de punts possibles en capturar 4 banderes, durant una partida de 10 o 30 minuts, on dues són banderes objectiu i dues són banderes bases, totes amb puntuacions diferents. Durant l'encontre existeixen 1 o 2 reinsercions dels jugadors eliminats, permetent que a hores d'ara la dinàmica de joc augmenti la seva intensitat i competència. Per aconseguir-ho, els equips han de tenir pensament estratègic i habilitats esportives que es posen en marxa en igualtat de condicions on només els millor venceran.

Com és la formació de la plantilla?

Igual que en tot esport competitiu de més d'un jugador, hi ha disposicions conjuntes que adopten els membres d'un equip, en aquest cas, la UWL pren posicions de tipus tàctic on cada jugador compte amb habilitats i formes de trets diferents, que fan d'aquest joc una cosa única i molt interessant. La formació de la plantilla és:

Captain  • Sniper  • Scout  • Heavy Gunner  • Ranger  • Infantry